Workshop Verankering toegankelijkheid

Gepubliceerd op: 11 juli 2022

Geplaatst in: Inclusief publiceren contextToegankelijkheid en conformiteit

Redactie

Dedicon

Je wilt digitale toegankelijkheid verankeren in jouw organisatie? Tijdens deze workshop wordt gekeken naar de verschillende rollen en verantwoordelijkheden op het gebied van (digitale) toegankelijkheid. Aan bod komen zaken als: kennis en bewustwording, verantwoordelijkheden en governance, organisatie en strategie, inkoop en leveranciersmanagement, en personeel.

Het doel is dat de deelnemer na de sessie zelf kan onderzoeken op welk niveau van digitale toegankelijkheid de organisatie zich bevindt, rollen en verantwoordelijkheden kan herkennen en benoemen, processen kan identificeren die randvoorwaardelijk zijn voor digitale toegankelijkheid, en kan benoemen welke elementen nog geregeld moeten worden om digitale toegankelijkheid succesvol te implementeren.

Deze workshop zal zeven keer gehouden worden. Op 26 september van 14:00-16:00 wordt er een fysieke workshop gehouden bij de Mediafederatie op de Hogehilweg 6 te Amsterdam. De overige zes workshops worden gehouden via Microsoft Teams. De informatie die in deze workshops gegeven wordt, is identiek. Voor de fysieke bijeenkomst is beperkt plek, dus mocht je hier bij aanwezig willen zijn, is het aan te raden je op tijd in te schrijven.

Volgende artikel

Heb je een vraag?

Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op en wij proberen hem zo snel mogelijk te beantwoorden.

E-mail